>Teleprompter.Video

The industry standard Comfort Monitor

RESPEKT: EN BRITISK MUSIKALSK HYLDEST TIL Aretha Franklin

Da RESPECT: A UK Musical Tribute to Aretha Franklin bad om at bruge >Teleprompter.video, var vi glade for at kunne hjælpe. Vi lånte dem to SM24. V 24 tommer teleprompter. Ovenstående billeder blev taget under koncerten og viser, hvor let >Teleprompter.video passede sammen med bandets eksisterende scenemonitorer.

Arrangementet blev præsenteret af The Grace Notes og Motown Pirates og fandt sted på Event Square, Falmouth som en del af byens østersfestival. Musical Tribute line up bestod af Ley Adewole, Liz Ashton og Phoebe Jane, sammen med All Star Band og Falmouth Community Gospel Choir.

Vi hører fra Motown Pirates' Engineer, at det udsolgte arrangement var en kæmpe succes og en passende hyldest til Aretha Franklin. Han sagde:

Arrangementet var en enormt vellykket udsolgt med fans, der stod i kø for at komme ind. Liz Ashton fra Motown Pirates mente, at Teleprompter.video var en helt fantastisk tilføjelse til opsætningen. Koncerten blev sammensat med kun 4 ugers prøve, så det var et stort aktiv for forsangerne ikke at skulle bekymre sig om at huske tekster.

Vi elsker dette billede, der viser klarheden fra vores touring klar > Teleprompter.video – oprettet for at opfylde de nøjagtige krav fra vokalisterne.

Teleprompter på scenen Aretha Franklin hyldest

 

Få mere at vide om > Teleprompter.video-skærm

>Teleprompter.video kan bestilles nu ved at kontakte Graham Gosden E-mail: graham.gosden@apt-gb.com Telefon: 01579 212210.

Contact

To Find out more information about Teleprompter.Video Get in touch today

Address
Apt-GB (GGPM Ltd group) Puckator Farm St Cleer Liskeard PL146EQ